Qui Som - Fundació Pallach

 

  
Vaya al Contenido

Menu Principal

Qui Som

La Fundació
 

Un conjunt de persones que pensem que la responsabilitat de la millora educativa global és de tots –no només de les administracions-, tal com diu el nostre lema: "Tothom educa, s'educa tothom; fem xarxa".

Ens definim com a fundació catalana i no confessional, que està convençuda que l'avenç en el camp educatiu –entès de manera global, no només escolar- és especialment possible quan es cerquen sinèrgies positives entre els diferents implicats.

Com treballem

El Patronat. Format pels patrons, garanteix l'esperit inicial de la Fundació, elabora i aprova els plans i memòries anuals. El Patronat inicial està format per quatre representants de l'Ajuntament de Palafrugell; un representant del Consell Comarcal de l'Alt Empordà; un representant del Consell Comarcal del Baix Empordà; quatre representants de la UdG i cinc membres a títol personal.

L'Equip Coordinador. Planifica i garanteix el dia a dia de la Fundació: porta a terme els plans d'actuació, fa noves propostes, coordina les accions generals: direcció executiva, secretaria, recursos, comunicació, arxiu, projectes,...

El voluntariat. Essencial per a la vida de la Fundació. Se’n nodreixen  els òrgans de govern, els diferents àmbits de gestió i planificació interna, així com les comissions d’activitats concretes. El Pla del Voluntariat de la Fundació Josep Pallach n'especifica el seu funcionament.

Els assessors i col.laboradors. Persones o col.lectius amb els quals la Fundació estableix vincles de relació per a finalitats concretes.

Els Amics, Col.laboradors i Patrocinadors de la Fundació.
Valor cabdal per a donar suport econòmic i axí continuar teixint una bona xarxa.
 
 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal